Stilte coaching

 

Stilte coaching kan live of online plaatsvinden.

Als Tao-teacher ontwikkelde ik een sterk energetisch vermogen. Hierdoor begon ik vaker te behandelen zonder aan te raken. Mijn deelname – sinds 2012 – aan retraites met Isaac Shapiro* heeft me verder in deze kwaliteit gevormd. Geleidelijk groeide een behandelvorm die ik stilte coaching ben gaan noemen.

Mensen kunnen een groot deel van hun leven op de vlucht zijn voor de stilte in hen zelf.

 

Net als in een hands-on behandeling nodig ik je bij stilte coaching uit in je lichaam te komen. Ik bied een veilige setting tot werkelijke ontmoeting. We zitten tegenover elkaar op een manier die voor beiden comfortabel is. Vervolgens nemen we de ruimte om dieper te ontspannen. Hierdoor kan het energetisch veld van jou en mijn lichaam verruimen. Dit proces van verruiming en ontspanning kan eindeloos voelen.

Alles wat in dit proces van ontmoeting opborrelt is welkom en mag benoemd worden. Niets hoeft. Alle ruimte is voor jou. Er kan een gedachte zijn of emotie die geraakt wordt. Als dit zo is kan ik je met mijn stem uitnodigen in je lichaam te blijven. Soms vraag ik of mijn hand je mag aanraken. Gaandeweg kan je komen in dieper zijn, in stilte.

Stilte coaching kan live of online plaatsvinden. De duur van een sessie is een uur.

*Isaac Shapiro is een internationaal bekend advaita teacher/facilitator die je uitnodigt aanwezig te zijn in waarheid. In wie je werkelijk bent.

Move2Tao Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

Ik respecteer je privacy.