Praktisch

Een eerste sessie duurt gemiddeld 1¼ uur. Hierbij is inbegrepen de tijd om je vraag of klacht in kaart te brengen. Voor vervolgbehandelingen kun je kiezen (of in overleg) tussen een uur of anderhalf uur. In uitzonderlijke situaties bied ik korte vervolgbehandelingen van 0,5 uur.

Tarief
Het tarief voor een sessie van een uur is 70 euro. Voor anderhalf uur is de prijs 95 euro, voor een korte behandeling 35 euro. De betaling is contant.

Een sessie shiatsu of acupunctuur wordt door een groot aantal verzekeringsmaatschappijen in Nederland gedeeltelijk vergoed, mits je een aanvullend pakket hebt. Raadpleeg zelf je polis.

Annuleringsvoorwaarde
Als je een afspraak afzegt: graag uiterlijk 24 uur van tevoren, anders wordt de sessie in rekening gebracht.

Registratie
Ik ben als therapeut aangesloten bij de Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze (VBAG), met als registratienummer: 21607024. Zie ook:  https://vbag.nl/.

Ook ben ik ingeschreven bij het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ), met als registratienummer: 912176R en val ik onder haar Tuchtrecht (zie http://www.tcz.nu/).
Het klachtrecht zoals beschreven in de wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz) is door de beroepsvereniging (VBAG) geregeld. In navolging van deze wet ben ik voor de geschillencommissie aangesloten bij Quasir.

De praktijk is onder de naam K.G. Tangelder geregistreerd bij het landelijk informatiecentrum van de zorgverzekeraars, Vektis, en opgenomen in het Algemeen Gegevens Beheer Zorgverleners, AGBZ, met als persoonlijke AGB-code 90025560 en de praktijk AGB-code is 90004414.

Bij de Kamer van Koophandel is de praktijk onder de naam Praktijk Koen Tangelder geregistreerd met het KvK nummer 34364377.

 

Move2Tao Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

Ik respecteer je privacy.