Praktisch


Sessies:

Een eerste sessie duurt gemiddeld 1ΒΌ uur. Hierbij is inbegrepen de tijd om je vraag of klacht in kaart te brengen. Vervolgbehandelingen duren gemiddeld een uur.

Tarief:

Het tarief voor een sessie shiatsu of acupunctuur is 70 euro. De betaling is contant. Een groot aantal verzekeringsmaatschappijen vergoedt shiatsu en acupunctuur geheel of gedeeltelijk, mits je een aanvullend pakket hebt. Raadpleeg svp zelf je polis.

Registratie:

Ik ben aangesloten bij de Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze (VBAG) en bij het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ). Het klachtrecht zoals beschreven in de wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz) is door de beroepsvereniging (VBAG) geregeld. In navolging van deze wet ben ik aangesloten bij de Stichting Complementaire en Alternatieve Geneeswijzen (SCAG). 

Annuleringsvoorwaarden:

Als je een afspraak afzegt: graag uiterlijk 24 uur van tevoren, anders wordt de sessie in rekening gebracht.


Praktijk voor Shiatsu, Lichaamswerk en Healing Tao is gevestigd in Amsterdam, Noord-Holland. Behandeling van migraine, rsi, rug- en schouderklachten en emotionele problemen. Verzorgt cursussen voor ontspanning, meditatie, gezondheid, energie en stressvermindering. Aanrader bij stress, migraine, depressie en burn-out.

Privacyverklaring | Bewust Webdesign