Over Koen

 

Koen Tangelder (1957) geeft ruim twintig jaar shiatsu-behandelingen en lichaamswerk en sinds 2015 acupunctuur. Hij is breed geschoold. Door zijn rijke ervaring leest hij een lichaam als geen ander en voelt feilloos aan waar je spanning vasthoudt. Zijn achtergrond als Tao trainer maakt hem tot een sterk energetisch behandelaar met een helder invoelend vermogen.

Hij weet je op diepere energetische lagen te raken en brengt je zo in contact met je essentie. Deskundigheid en veiligheid kenmerken zijn manier van werken.

Mensen met zeer uiteenlopende achtergrond en klachten komen naar hem toe, waaronder veel coaches, managers en musici. Ook zij die ondersteuning of aanvulling zoeken in hun therapeutisch proces weten de weg naar zijn praktijk te vinden.

Koen: “Los van technieken laat ik me graag leiden door de wijsheid van het lichaam. Het is elke keer weer fascinerend als ik iemand werkelijk in zijn of haar wezen kan ontmoeten. In die verstilling kan alchemie ontstaan en vindt werkelijke heling plaats.”

Visie

Door nare ervaringen in ons vroege leven raken we het contact met ons lichaam kwijt. Dit gebeurt door aanspanning, als reactie op angst, schaamte, emotionele en fysieke pijn. Het is een bescherming. Geleidelijk leven we meer en meer vanuit emotionele en mentale overtuigingen. Meestal hebben we niet door hoe we in de loop van ons leven het contact met het lichaam kwijtraken. Totdat je overspannen thuis zit, of andere lichamelijke klachten krijgt. Het lichaam vindt het genoeg.

Dat is het moment waarop we aan de bel trekken; we willen dat de klacht ophoudt te bestaan. Een lichaamsbehandeling ondersteunt je terug te komen in jouw ervaring van eenheid en heelheid, bij wie je werkelijk bent. Het opnieuw in contact komen met je eigen lijf kan confronterend zijn. Het is daarom belangrijk dat jij je veilig en gerespecteerd voelt.

Move2Tao Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

Ik respecteer je privacy.