Koen Tangelder


Koen: "Mijn leven is rijker geworden naarmate ik meer mijn lichaam ben gaan bewonen. Dank daarvoor aan al mijn leraren en grote dank aan het miraculeuze lichaam en Leven zelf. Ik ben er ieder dag weer door gefascineerd en voel diepe motivatie dit door te geven in mijn behandelingen en lessen." 

Aanvankelijk was Koen antropoloog en vanaf 1996 volgde hij de driejarige School voor Massage in Amsterdam. Daarna specialiseerde hij zich in zen-shiatsu, een driejarige opleiding bij Joyce Vlaarkamp, ook in Amsterdam. Daarnaast deed hij een groot aantal trainingen op gebied van lichaamswerk en psychosociale begeleiding. Sinds 2015 is Koen ook acupuncturist. 

Hij raakte geïnspireerd door het 4-Dimensioneel Lichaamswerk, een vijfjarige opleiding in lichaamswerk en levenskunst die hij volgde bij tao-instructeur Dirk Oellibrandt in België.

Sinds 1998 beoefent Koen intensief taoïstische meditatie en beweging. Hierin certificeerde hij in 2008 bij grondlegger Mantak Chia. Koen is één van de weinige Meridiaan Chi Kung leraren in Nederland en die enige die 5-Elementen Yoga aanbiedt. 

Kenmerkend is zijn heldere en rustige manier van lesgeven. Koen is accepterend in aanwezigheid, zonder oordeel over hoe je beweegt, terwijl hij wel degelijk aanwijzingen geeft en meekijkt. Hij weet zijn kennis van de Oosterse geneeswijzen te verweven in zijn lessen en je op ongedwongen wijze en met humor mee te nemen.

Koen: "Ik zie ernaar uit jou ook het effect van de behandelingen of lessen te laten ervaren. Om je te begeleiden naar je essentie, waardoor je vitaal met stevigheid en vreugde door het leven kunt."

Koen's visie --->


Praktijk voor Shiatsu, Lichaamswerk en Healing Tao is gevestigd in Amsterdam, Noord-Holland. Behandeling van migraine, rsi, rug- en schouderklachten en emotionele problemen. Verzorgt cursussen voor ontspanning, meditatie, gezondheid, energie en stressvermindering. Aanrader bij stress, migraine, depressie en burn-out.

Privacyverklaring | Bewust Webdesign