5 Elementen Yoga, wekelijks donderdagavond


Energie - vitaliteit - stressvermindering

In 5 elementen yoga  leer je bewegen vanuit het bewustzijn van de 5 elementen, basisenergie├źn die ons omringen, te weten: Hout, Vuur, Aarde, Metaal en Water. Elk element kenmerkt zich door een specifieke beweging, bijvoorbeeld de naar buitengerichte strekking (extensie) van het Vuur of de torsiebeweging van het Houtelement. Leren bewegen vanuit dit bewustzijn geeft de diepe werking die kenmerkend is voor deze yogavorm. Tegelijk bouw je soepelheid en kracht op, met name in het onderste energiecentrum, de buik. Door het ontwikkelen van een krachtig energiecentrum in je buik, is deze yogavorm bij uitstek geschikt je te helpen gronden en je beter bestand te maken tegen overmatige prikkels van buitenaf.

5 Elementen yoga bestaat deels uit bekende yogabewegingen, maar nu aan elkaar geregen, deels uit nieuwe bewegingen. Ze zijn ontwikkeld en samengesteld door de Belgische tao├»stische leraar Dirk Oellibrandt.

Kortom, een cursus die je helpt gronden en meer in je lichaam te zijn, zodat je je uiteindelijk vitaler en gezonder zult voelen.

Praktische info --->


Praktijk voor Shiatsu, Lichaamswerk en Healing Tao is gevestigd in Amsterdam, Noord-Holland. Behandeling van migraine, rsi, rug- en schouderklachten en emotionele problemen. Verzorgt cursussen voor ontspanning, meditatie, gezondheid, energie en stressvermindering. Aanrader bij stress, migraine, depressie en burn-out.

Privacyverklaring | Bewust Webdesign