Healing Tao


Tao betekent 'de natuurlijke weg'. Healing Tao staat voor een geheel van lichaamsoefeningen en meditaties gericht op gezondheid en persoonlijke groei. Je leert op eenvoudige en effectieve wijze je lichaam te ontspannen en je geest tot rust te brengen. Je komt terug bij jezelf en krijgt meer energie.

Healing Tao is gebaseerd op eeuwenoude taoïstische tradities uit China. De wortels liggen onder meer in de kennis over de vijf elementen. Taoïsten zien het menselijk lichaam als een afspiegeling van het grote geheel. Het heeft dezelfde krachten in zich als het universum.
In de lessen gaan we die verbinding ook leren ervaren.

De taoïstische kennis is in de jaren zeventig van de vorige eeuw door Mantak Chia verzameld en toegankelijk gemaakt voor westerse mensen.
(www.universal-tao.com)

Voor alle cursusinformatie ga svp naar mijn nieuwe website: www.move2tao.nl


Praktijk voor Shiatsu, Lichaamswerk en Healing Tao is gevestigd in Amsterdam, Noord-Holland. Behandeling van migraine, rsi, rug- en schouderklachten en emotionele problemen. Verzorgt cursussen voor ontspanning, meditatie, gezondheid, energie en stressvermindering. Aanrader bij stress, migraine, depressie en burn-out.

Privacyverklaring | Bewust Webdesign